Haven van Elburg

Tot rust komen in de prachtige natuur van de Veluwe of genieten van de bezienswaardigheden in een van de leuke steden in de buurt. Minicamping de Rozehoeve is het ideale vertrekpunt!

Fietsen en wandelen

Minicamping de Rozehoeve ligt heel centraal, ingeklemd tussen het bos en het Veluwerandmeer. Het is een prachtige omgeving waar fietsers en wandelaars hun hart kunnen ophalen. Bij aankomst op de camping kunt u een mapje krijgen met daarin mooie fiets- en wandelroutes. Zo kunt u al het moois dat de Veluwe heeft zelf ontdekken!

Zwemmen

Voor zwemliefhebbers is er op loopafstand van de camping een mooi buitenzwembad met verschillende baden en glijbanen. Kijk op www.zwembaddehokseberg.nl voor meer informatie. De omliggende dorpen Nunspeet en Wezep hebben mooie overdekte zwembaden. Kijk hiervoor op www.debrake.nl en www.zwembaddeveldkamp.nl.

Steden

Er zijn veel leuke steden in de buurt van de camping. Op 5 kilometer afstand vindt u het mooie stadje Elburg. Elburg heeft een mooi oud centrum en een prachtige haven. Ook Hanzesteden als Harderwijk, Zwolle, Kampen en Apeldoorn zijn niet ver weg. Op www.visitveluwe.nl leest u wat voor leuks er te zien en doen is in de omgeving.

Boodschappen

Ook voor dagelijkse boodschappen hoeft u niet ver weg. Met een kleine 2 kilometer bent u in ’t Harde. Hier vindt u twee supermarkten. Ook is er een drogist, een slager, een bakker, een slijterij en enkele andere leuke winkeltjes. ’t Harde heeft ook een cafetaria en een goed restaurant genaamd Amuse.